Баклави с шамфъстък

БАКЛАВА С ШАМФЪСТЪК "САРМА", "ШОБИЕТ" С КАЙМАК И "КЛАСИК

Баклава с вкус на ориент

Баклавата е вкусен традиционнен турски десерт, съвсем малко е достатъчно за да изживеете това сладко удоволствие което се усеща още с първата хапка, ние предлагаме различни видове от най-сладката автентична турска баклава в България която, ще разтопи сетивата ви с уникален истински вкус на баклавa. Видовете които предлагаме са баклава с шамфъстък и баклава с орехи.

Баклава от шамфъстък "Сарма"

Вкуса и си заслужава да се опита, поръчайте тази баклава и бъдете удивени от уникалният и лек и не повторим вкус на Сарма баклава в шамфъстък.

Баклава с шамфъстък "Шобиет" с каймак

Разтапяш се вкус, това е уникална балкава, с уникално топящо меко вкусово изживяване в каймак с шамфъстък, едно парче може да задоволи всяка нужда за сладко удоволствие.

Баклава с шамфъстък "Класик"

Оригинална класическа рецепта която можете да намерите само при нас. Заповядайте може да поръчате, а ние ще ви доставим до желаното от вас място.

Баклави с орехи

За нашите баклави

Поръчайте от нас разнообразни балклави, изработени по истински автентични рецепти от нашият опитен майстор на баклава който е тук в България от Антеп, Турция, той казва при изработката на баклава е важен всеки малък детайл това важи от тънките слоеве кори които се изработват на ръка, които са уникално нежни, крехки и сладки, в едно парченце баклава има сто слоя много тънки кори и сиропа в различен за всеки вид баклава, да не забравяме и полезните суровини в баклавите, а именно орехите и шамфъстъка, купете и опитайте с наслада тези нежени сладки вкусотии.

Баклава с орехи "Хавуч"

Вкуса на баклавата с орехи е много извесна и се отличва с уникалният си вкус предпочитано сладко в много домове, баклавата с орехи ще донесе уникална вкусова наслада с ориенталско усещане.

Баклава с орехи "Дюрум"

Защото може, да се влюбите в дюрума, в този специялен вкус на нежена сладост и мекост и вкус, поръчайте и се убедете колко специялна е тази баклава.

Баклава с орехи "Класик"

Добре познатата баклава Класик е с орехи, също така е сладка и много полезна, ако не сте опитвали поръчайте, или ако сте опитвали поръчайте от ново да си спомните или да изживеете този момент отново, може и да споделите вкуса с близки.

Баклава с орехи "Хавуч", "Класик" и "Дюрум"

Асорти баклава и Кадаиф с шамфъстък

Асорти баклава и Кадаиф с шамфъстък

Турски лукс асорти микс от баклава с шамфъстък и кадаиф.
НОВПрепоръчан
Асортимент различни баклави и кадаиф Една чудесна комбинация от няколко вида баклава плюс кадаиф. Уникално вкусна ...
от 36,00 лв.
Кадаиф с шамфъстък
НОВПрепоръчан
Кадаифът е един от най-вкусните ориенталски десерти. Тънките тестени нишки се изпичат до златисто с масло, като в ...
от 12,00 лв.

За съставките в баклавата ни

Подбора на качествени суровини е изключително важен за създаването на вкуска баклава освен за ръчно наточените кори с прясното масло, орехите в баклавата и шамфъстъка още познат като пистачо. Полезни качества в орехите са много. Някой от тях са, подобрават паметта,  дават енергия, подходящи за възтановяване след боледуване, помага против стрес и умствена преумора, предпазват сърцето от различни сърдечно съдови заболяваня и други. Съдържа в себе си, омега-3 и омега-6 мастни киселини, белтъчини, витамини Б6, Б7 и Б9 и минерали, манган, мед, желязо фосфор и други. От друга страна шамфъстъка в баклавата помага за заздравяване на костите и зъбите, метаболизъма, подобрява функцията на сърцето, нерваната система и мускулите и други. Съдържа в себе си фосфор, калции, витамин Б1, Б3, магнезии и други. И разбира се натурално масло е задължително във всяка баклава.

Асорти баклава

Уникална чудесна вкуска комбинация от няколко различни вида сладка баклава и кадаиф. Ако си мечтаете да имате най-сладките сладки за вашите празници, изберете тази баклава.

Кадаиф с шам фъстък

Съвършен и деликатен ориенталски истински кадаиф с шамфъстък, не се колебайте опитайте този турски десерт, за всички любители на десерти, кадаиф с шамфъстък е едно от сладките удоволствия в живота.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки