ПОПУЛЯРНИ ЖАНРОВЕ

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ ХЕЛЯЛ

Човекът, който търси себе си
НОВПрепоръчан
Резюме : Много идеологии, философски течения и модели, които претендират, че ще отведат човечеството към ...
5,00 лв.

Резюме:

Много идеологии, философски течения и модели, които претендират, че ще отведат човечеството към спокойствие и щастие, след дълги исторически опити, си отиват и изчезват едни след други. И упадъкът на комунизма като „лавина” е едно от тях. Поради това и насочването към исляма, която е религия, най-подходяща за човека, продължава бързо както в страната ни, така и в целия свят.
Както човек, който е на път да умре от жажда в сред пустинята, и със сетни сили търси вода и тича към нея, така и човечеството търси спасение от безвкусния и безводен свят на разточителството и материята. Един от стотиците хиляди, които са се откъснали от него и са се присъединили към кервана на вярата и Корана, е Салих Гьоккая.
В романа се разказва за младеж, който тръгва към истината…

Основи на ислямския морал
НОВПрепоръчан
   Резюме: Човекът, който е най-съвършеното същество на земята, след като си осигурил прехраната и ...
7,50 лв.

Резюме:

Човекът, който е най-съвършеното същество на земята, след като си осигурил прехраната и подслона, започнал да чувства потребност от истината, правдата, красотата, доброто, и устремено започнал тяхното усвояване. За съжаление, поради психологически или външни причини, хората често тълкуват погрешно понятията „правда“, „добро“ и „красиво“. Ето защо тук, наред с науката и философията, в действие влиза и религията, за да подпомогне хората при постигане на целите им, които надхвърлят техния умствен потенциал, като осветлява ума и сърцата им. Дали ислямският морал, който е част от този призив и който се е оформил чрез възпитанието и под контрола на Последния Пратеник и е достигнал първото и най-правилно приложение в живота на сподвижниците, отговаря в достатъчна степен на стремежа на хората към висш нравствен живот? Ето това е основният въпрос, на който следва да отговори този труд. 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки