Биоплод

Биоплод Изображение

Нашата история

Създадохме за Вас напитките си с плодове, мотивирани за перфектния продукт.

В началото започнахме с производството на няколко вида напитки изцяло от местни плодове, като постепенно разширихме асортимента си - към напитките с плодове добавихме и студените билкови чайове.

Днес Ви предлагаме палитра от разнообразни вкусове и продължаваме да търсим нови комбинации на даровете от природата, като работим с най-добрите доставчици от цялата страна.

Качество

За да спазим очакванията Ви за качество произвеждаме продуктите си БЕЗ оцветители, овкусители, консерванти и подобрители, само в стъклени бутилки и буркани, които не променят вкуса на съдържанието.

За да достигнат до Вашите ръце, продуктите ни преминават през процес, познат на всички. Използваме най-свежите дарове на природата, изцяло от местни производители. Най-сладките и зрели плодове и най-пресните билки пристигат директно във фабриката. Добавяме чиста рафинирана захар и вода и варим. Нямаме тайни рецепти, нито тайни съставки. Познавате технологията, познавате и вкуса. А сега се доверявате и на качеството.

Еко политика

Целият ни асортимент е произведен изцяло в стъклени бутилки и буркани. Стъклото е естествен материал и благодарение на уникалните си свойства осигурява най-доброто и здравословно съхранение на храна и напитки. Рециклиращо се на 100% и щадящо околната среда, то е идеалната опаковка, която не променя вкуса на съдържанието.

Категории

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Биоплод

Нашата история Създадохме за Вас напитките си с плодове, мотивирани за перфектния продукт. В началото започнахме с производството на няколко вида напитки изцяло от местни плодове, като постепенно разширихме асортимента си - към напитките с плодове добавихме и студените билкови чайове. Днес Ви предлагаме палитра от разнообразни вкусове и продължаваме да търсим нови комбинации на даровете от природата, като работим с най-добрите доставчици от цялата страна. Качество За да спазим очакванията Ви за качество произвеждаме продуктите си БЕЗ оцветители, овкусители, консерванти и подобрители, само в стъклени бутилки и буркани, които не променят вкуса на съдържанието. За да достигнат до Вашите ръце, продуктите ни преминават през процес, познат на всички. Използваме най-свежите дарове на природата, изцяло от местни производители. Най-сладките и зрели плодове и най-пресните билки пристигат директно във фабриката. Добавяме чиста рафинирана захар и вода и варим. Нямаме тайни рецепти, нито тайни съставки. Познавате технологията, познавате и вкуса. А сега се доверявате и на качеството. Еко политика Целият ни асортимент е произведен изцяло в стъклени бутилки и буркани. Стъклото е естествен материал и благодарение на уникалните си свойства осигурява най-доброто и здравословно съхранение на храна и напитки. Рециклиращо се на 100% и щадящо околната среда, то е идеалната опаковка, която не променя вкуса на съдържанието.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки