БИОСЕТ

БИОСЕТ Изображение

Биосет ООД е основана през 1994 година. Дейността на фирмата е съсредоточена основно в производството, пакетажа и реализацията на вътрешния пазар и за износ на над сто и седемдесет артикула: млян червен пипер, десертни нишестета, топли напитки – ръж, кафе леблебия, какао, всички видове подправки и широка гама артикули за домашното сладкарство.

 

Във фирмата работят средно сто и десет души, като за всяко от производствените направления са обособени екипи. Отличната организация на производствения процес, екипният принцип на работа и непрекъснатият текущ входящ и изходящ контрол спомагат за високото качество на произвежданите продукти.

Биосет ООД Пловдив е единственият производител на червен пипер в България, носител на лиценз от Федерацията на потребителите, гарантиращ отличното качество на произвежданата продукция

Фирмата разполага с три собствени производствени бази с обща площ около 25 000 кв.м. Дистрибуторската мрежа обхваща цялата страна, като доставките се осъществяват със собствен транспорт.

Освен за вътрешния пазар, фирмата произвежда и продукция за експорт, като поддържа добри търговски отношения с партньори от Македония, Австралия, Полша, САЩ и Канада.

В резултат на новаторското мислене на ръководния екип и ангажираността на работещите във фирмата, Биосет ООД непрекъснато разширява своите пазарни позиции и производствен асортимент.

Продукти:

 • Десертни нишестета и кисели
 • Мляко и млечни продукти
 • Топли напитки
 • Домашна кухня
 • Червен пипер
 • Подправки
 • Традиционни български подправки
 • Зърнени храни
 • Хранително-вкусови подправки в бурканчета
 • Хранително-вкусови подправки в кутийки
 • Корнфлейкс и мюсли.
 

Категории

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

БИОСЕТ

Биосет ООД е основана през 1994 година. Дейността на фирмата е съсредоточена основно в производството, пакетажа и реализацията на вътрешния пазар и за износ на над сто и седемдесет артикула: млян червен пипер, десертни нишестета, топли напитки – ръж, кафе леблебия, какао, всички видове подправки и широка гама артикули за домашното сладкарство.   Във фирмата работят средно сто и десет души, като за всяко от производствените направления са обособени екипи. Отличната организация на производствения процес, екипният принцип на работа и непрекъснатият текущ входящ и изходящ контрол спомагат за високото качество на произвежданите продукти. Биосет ООД Пловдив е единственият производител на червен пипер в България, носител на лиценз от Федерацията на потребителите, гарантиращ отличното качество на произвежданата продукция Фирмата разполага с три собствени производствени бази с обща площ около 25 000 кв.м. Дистрибуторската мрежа обхваща цялата страна, като доставките се осъществяват със собствен транспорт. Освен за вътрешния пазар, фирмата произвежда и продукция за експорт, като поддържа добри търговски отношения с партньори от Македония, Австралия, Полша, САЩ и Канада. В резултат на новаторското мислене на ръководния екип и ангажираността на работещите във фирмата, Биосет ООД непрекъснато разширява своите пазарни позиции и производствен асортимент. Продукти: Десертни нишестета и кисели Мляко и млечни продукти Топли напитки Домашна кухня Червен пипер Подправки Традиционни български подправки Зърнени храни Хранително-вкусови подправки в бурканчета Хранително-вкусови подправки в кутийки Корнфлейкс и мюсли.  
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки