Димитър Маджаров

Димитър Маджаров Изображение
Нашата история

Основахме компанията „Димитър Маджаров” през 1991 г. като семейно предприятие за търговия с хранителни продукти. Само три години по-късно осъществихме мечтата си да започнем собствено производство – през 1994 г. на колбаси, а през 1999 г. и на млечни продукти. Ние сме Димитър и Юлия Маджарови – обучени инженер-технолози с опит в месо- и млекопреработката.

Днес в предприятията ни работят над 300 души – професионалисти и приятели, които споделят мисията ни да правим качествена и вкусна храна. През 2009 г. марката „Димитър Маджаров” беше отличена като „Любима марка на българския потребител в категория ‚Хранителни продукти‘” в класацията “Любимите марки”, както и в класацията на най-силните търговски марки - “Superbrands 2009-2010”.

 

Компанията ни вече притежава две предприятия – за преработка на месo, и на мляко. В навечерието на влизането на страната в ЕС построихме новата сграда на месопреработвателното си предприятие край Пловдив, което отговаря на всички европейски изисквания. Мандрата ни в гр. Стамболийски беше обновена, а капацитетът й за преработка бе увеличен от 3 на 60 тона дневно.

 

Сега произвеждаме над 50 вида месни продукти и около 20 вида млечни, всичките - верни на истинския вкус.

 
Ценности

Вярваме, че храната, която предлагаме и слагаме на трапезата си, трябва да бъде качествена – направена от истинско мляко и месо по класически технологии. Спазваме традиционните рецепти, но и насърчаваме технолозите ни да разработват нови. Следим и се съобразяваме с промяната на вкусовете, и желанието на хората да се хранят здравословно, като създаваме нови продукти с намалено съдържание на сол и мазнини, без консерванти.
 
Производствена гама и награди

Производствената гама на месните продукти включва над 50 асортимента.
 • Всички видове разфасовки от свинско и телешко месо
 • Всички видове заготовки от млени меса от свинско и телешко месо
 • Малотрайни колбаси
 • Трайни колбаси
 • Сурово-сушени колбаси
 • Сурово-сушени деликатеси
 • Варено- пушени деликатеси

Производствената гама на млечните продукти включва:
 • Бяло саламурено сирене от краве, овче и биволско мляко
 • Кашкавал от краве, овче и биволско мляко
 • Краве масло
 • Извара
 • Катък от  краве, овче, козе и биволско мляко
 • Крем-сирене със сметана, с копър, с орехи

Част от продукцията, основно различните видове бяло саламурено сирене, е предназначена за износ.

Ценим високо всички отличия, получени през годините, като най-скъпи са ни:
 • Златен медал за луканка „Манастирска” от „Месомания” през 2002 г.
 • Златен медал за салам „Бургас” от Пролетния пловдивски панаир през 2003 г.
 • Първо място за кашкавал „Балкан” от Асоциацията на млекопреработвателите в България през 2003 г.
 • Златен медал за краве сирене от Пловдивския панаир през 2003 г.
 • Златен медал за овче сирене от Пловдивския панаир през 2004 г.

Категории

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Димитър Маджаров

Нашата история Основахме компанията „Димитър Маджаров” през 1991 г. като семейно предприятие за търговия с хранителни продукти. Само три години по-късно осъществихме мечтата си да започнем собствено производство – през 1994 г. на колбаси, а през 1999 г. и на млечни продукти. Ние сме Димитър и Юлия Маджарови – обучени инженер-технолози с опит в месо- и млекопреработката. Днес в предприятията ни работят над 300 души – професионалисти и приятели, които споделят мисията ни да правим качествена и вкусна храна. През 2009 г. марката „Димитър Маджаров” беше отличена като „Любима марка на българския потребител в категория ‚Хранителни продукти‘” в класацията “Любимите марки”, както и в класацията на най-силните търговски марки - “Superbrands 2009-2010”.   Компанията ни вече притежава две предприятия – за преработка на месo, и на мляко. В навечерието на влизането на страната в ЕС построихме новата сграда на месопреработвателното си предприятие край Пловдив, което отговаря на всички европейски изисквания. Мандрата ни в гр. Стамболийски беше обновена, а капацитетът й за преработка бе увеличен от 3 на 60 тона дневно.   Сега произвеждаме над 50 вида месни продукти и около 20 вида млечни, всичките - верни на истинския вкус.   Ценности Вярваме, че храната, която предлагаме и слагаме на трапезата си, трябва да бъде качествена – направена от истинско мляко и месо по класически технологии. Спазваме традиционните рецепти, но и насърчаваме технолозите ни да разработват нови. Следим и се съобразяваме с промяната на вкусовете, и желанието на хората да се хранят здравословно, като създаваме нови продукти с намалено съдържание на сол и мазнини, без консерванти.   Производствена гама и награди Производствената гама на месните продукти включва над 50 асортимента. Всички видове разфасовки от свинско и телешко месо Всички видове заготовки от млени меса от свинско и телешко месо Малотрайни колбаси Трайни колбаси Сурово-сушени колбаси Сурово-сушени деликатеси Варено- пушени деликатеси Производствената гама на млечните продукти включва: Бяло саламурено сирене от краве, овче и биволско мляко Кашкавал от краве, овче и биволско мляко Краве масло Извара Катък от  краве, овче, козе и биволско мляко Крем-сирене със сметана, с копър, с орехи Част от продукцията, основно различните видове бяло саламурено сирене, е предназначена за износ. Ценим високо всички отличия, получени през годините, като най-скъпи са ни: Златен медал за луканка „Манастирска” от „Месомания” през 2002 г. Златен медал за салам „Бургас” от Пролетния пловдивски панаир през 2003 г. Първо място за кашкавал „Балкан” от Асоциацията на млекопреработвателите в България през 2003 г. Златен медал за краве сирене от Пловдивския панаир през 2003 г. Златен медал за овче сирене от Пловдивския панаир през 2004 г.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки