Джем и Джем

Джем и Джем Изображение

ДЖЕМ И ДЖЕМ ООД е семейна фирма, създадена в гр. Пловдив през пролетта на 1995г.

Основната й дейност е производство и реализация на плодово-захарни консерви – домашни конфитюри, конфитюри с парченца, с цели или смлени плодове, конфитюри за диабетици, топинги, сладка от подбрани плодове, както и желирани мармалади и плодови пълнежи като полуфабрикати за сладкарската промишленост. Фирмата произвежда и друга гама продукти, разработена на основата на натурални екстракти – Боров Еликсир с екстракт от зелени борови шишарки, Билков Еликсир с екстракт от седем вида билки и Розов Еликсир с екстракт от маслодайна роза Damascena. Основна фирмена политика е производството на продукти с високо качество, а основен престиж е производството на ОРГАНИК продукти.

Категории

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Джем и Джем

ДЖЕМ И ДЖЕМ ООД  е семейна фирма, създадена в гр. Пловдив през пролетта на 1995г. Основната й дейност е производство и реализация на  плодово-захарни консерви  – домашни конфитюри, конфитюри с парченца, с цели или смлени плодове, конфитюри за диабетици, топинги, сладка от подбрани плодове, както и желирани мармалади и плодови пълнежи като полуфабрикати за сладкарската промишленост. Фирмата произвежда и друга гама продукти, разработена на основата на натурални екстракти – Боров Еликсир с екстракт от зелени борови шишарки, Билков Еликсир с екстракт от  седем вида билки  и Розов Еликсир с екстракт от маслодайна роза Damascena. Основна фирмена политика е производството на продукти с високо качество, а основен престиж е производството на  ОРГАНИК  продукти.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки