ЕККО-Ф

ЕККО-Ф Изображение

Мандра Карабунар, собственост на фирма ЕКО-Ф АД, е специализирана в производството на сирене от 1996г. Като една от най-бързо развиващите се фирми в хранителната сфера и една от най-съвременно оборудваните мандри, днес ЕКО-Ф АД е водеща компания в производството на най-качествените български сирена и кисело мляко.

 

Изключителното качество на суровото мляко добивано предимно от ферми, автоматизираните производствени линии, опитния и обучен персонал, въведения най-строг стандарт за управление на качеството и безопасността - ISO 22000, обуславят ненадминатото постоянство в качеството на продуктите с марка Карабунар.

 

Продуктите на фирма ЕКО-Ф АД се разпространяват по целия свят с огромен успех. Фирмата участва със собствени щандове на най-големите изложения за храни – АНУГА (Кьолн), СИАЛ (Париж), Продекспо (Москва), Фенси Фууд (Ню Йорк)

Категории

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

ЕККО-Ф

Мандра Карабунар, собственост на фирма ЕКО-Ф АД, е специализирана в производството на сирене от 1996г. Като една от най-бързо развиващите се фирми в хранителната сфера и една от най-съвременно оборудваните мандри, днес ЕКО-Ф АД е водеща компания в производството на най-качествените български сирена и кисело мляко.   Изключителното качество на суровото мляко добивано предимно от ферми, автоматизираните производствени линии, опитния и обучен персонал, въведения най-строг стандарт за управление на качеството и безопасността - ISO 22000, обуславят ненадминатото постоянство в качеството на продуктите с марка Карабунар.   Продуктите на фирма ЕКО-Ф АД се разпространяват по целия свят с огромен успех. Фирмата участва със собствени щандове на най-големите изложения за храни – АНУГА (Кьолн), СИАЛ (Париж), Продекспо (Москва), Фенси Фууд (Ню Йорк)
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки