Гайо Шоколад

Гайо Шоколад Изображение
ТОВА СМЕ НИЕ, МАРИЯ И ВЕНСАН
Създадохме Гайо Шоколад през 2011г в Пловдив с желание за непрестанно търсене и откриване на нови преживявания и емоции по време на приготвяне на храната и нейното споделяне. Директната работа с какаовите зърна на място в работилницата, личното отношение, което влагаме за направата на всяко едно блокче шоколад ни сприятелиха с хиляди приятели и любители на шоколада.

ГАЙО продължава да се осмелява и открива, придържайки се към принципите на пълноценната, вкусната и здравословната храна.
Ще се радваме да споделим на живо с Вас в нашата нова работилница това пътуване към необятния свят на истинския шоколад.

Категории

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Гайо Шоколад

ТОВА СМЕ НИЕ, МАРИЯ И ВЕНСАН Създадохме Гайо Шоколад през 2011г в Пловдив с желание за непрестанно търсене и откриване на нови преживявания и емоции по време на приготвяне на храната и нейното споделяне. Директната работа с какаовите зърна на място в работилницата, личното отношение, което влагаме за направата на всяко едно блокче шоколад ни сприятелиха с хиляди приятели и любители на шоколада. ГАЙО продължава да се осмелява и открива, придържайки се към принципите на пълноценната, вкусната и здравословната храна. Ще се радваме да споделим на живо с Вас в нашата нова работилница това пътуване към необятния свят на истинския шоколад.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки