Hipp

Hipp Изображение

Като лидер в органичното земеделие, Проф. Клаус Хипп трябваше да направи много за повишаване на информираността. Днес HiPP е най-големия преработвател на био-суровини в света. Съдържанието на всяко бурканче преминава до 260 проверки на качеството от анализ на почвата, до анализи на суровини и проверки на готовия продукт. Веднага след като суровините се доставят, те се проверяват от нашите служители и само перфектните съставки са одобрени за преработка. 

Биологичните зеленчуци на HiPP се отглеждат напълно естествено, без да се използват химически или синтетични пестициди, инсектициди или торове. Фермерите, с които работим, поддържат здравето на своите култури и почви в отлично състояние със зелен тор и интелигентна система за сеитбообращение, докато птиците и полезните насекоми отговарят за контрола на вредителите.

Проф. д-р Клаус Хипп е повлиял на биологичното земеделие в Германия, както никой друг. Той би искал да ви обясни по-подробно разликата между стандартните био продукти и биологичното качество на HiPP.

Категории

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Hipp

Като лидер в органичното земеделие, Проф. Клаус Хипп трябваше да направи много за повишаване на информираността. Днес HiPP е най-големия преработвател на био-суровини в света. Съдържанието на всяко бурканче преминава  до 260 проверки на качеството  от анализ на почвата, до анализи на суровини и проверки на готовия продукт. Веднага след като суровините се доставят, те се проверяват от нашите служители и само перфектните съставки са одобрени за преработка.  Биологичните зеленчуци на HiPP се отглеждат  напълно естествено, без да се използват химически или синтетични пестициди, инсектициди или торове.  Фермерите, с които работим, поддържат здравето на своите култури и почви в отлично състояние със зелен тор и интелигентна система за сеитбообращение, докато птиците и полезните насекоми отговарят за контрола на вредителите. Проф. д-р Клаус Хипп е повлиял на биологичното земеделие в Германия, както никой друг. Той би искал да ви обясни по-подробно разликата между стандартните био продукти и биологичното качество на HiPP.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки