Итал Фууд

Итал Фууд Изображение

Итал Фууд Индъстри АД е основана през 2005 год. От създаването си компанията се развива с бурни темпове и по този начин се превръща във водещ производител на снаксове в региона на т.нар. Нова Европа. Отскоро компанията навлиза уверено и в сегмента на сладките изделия, заявявайки категорично амбициите си за доминиращо присъствие и на този пазар. Всички марки на компанията, сред които са Bruschette Maretti, Kubeti и Franka, постигат успех още с лансирането си на пазара.
Итал Фууд Индъстри АД бързо си изгражда репутация на производител на висококачествени продукти на конкурентни цени. Смелият и иновативен подход на компанията при разработването и маркетирането на продукти представлява солидна основа за бъдещо устойчиво развитие. Итал Фууд Индъстри АД постига международен успех благодарение на това, че създава уникални марки с глобален потенциал като в същото време адаптира маркетинговите си усилия според локалните особености на потребителското поведение.
Понастоящем по-голяма част от продукцията на компанията е предназначена за експорт. Марките на компанията са добре познати в Нова Европа и се нареждат сред пазарните лидери в района на Балканите. Изключително доброто представяне на марките на Итал Фууд Индъстри АД на различни силно конкурентни пазари подхранва амбициозните планове на компанията да мултиплицира успеха си в повече държави и с по-широка гама от продукти.

Категории

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Итал Фууд

Итал Фууд Индъстри АД е основана през 2005 год. От създаването си компанията се развива с бурни темпове и по този начин се превръща във водещ производител на снаксове в региона на т.нар. Нова Европа. Отскоро компанията навлиза уверено и в сегмента на сладките изделия, заявявайки категорично амбициите си за доминиращо присъствие и на този пазар. Всички марки на компанията, сред които са Bruschette Maretti, Kubeti и Franka, постигат успех още с лансирането си на пазара. Итал Фууд Индъстри АД бързо си изгражда репутация на производител на висококачествени продукти на конкурентни цени. Смелият и иновативен подход на компанията при разработването и маркетирането на продукти представлява солидна основа за бъдещо устойчиво развитие. Итал Фууд Индъстри АД постига международен успех благодарение на това, че създава уникални марки с глобален потенциал като в същото време адаптира маркетинговите си усилия според локалните особености на потребителското поведение. Понастоящем по-голяма част от продукцията на компанията е предназначена за експорт. Марките на компанията са добре познати в Нова Европа и се нареждат сред пазарните лидери в района на Балканите. Изключително доброто представяне на марките на Итал Фууд Индъстри АД на различни силно конкурентни пазари подхранва амбициозните планове на компанията да мултиплицира успеха си в повече държави и с по-широка гама от продукти.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки