Josef Seibel

Josef Seibel Изображение

Josef Seibel GmbH - 130 години традиция и иновации
Традиция - иновации - глобален играч в производството на обувки. Josef Seibel Schuhfabrik GmbH е един от водещите производители на обувки в Германия. Основан през 1886 г. от Карл-Август Сейбел и оттогава със седалище в Хауенщайн, Пфалц, Йозеф Сейбел усъвършенства производството на специални и ценни обувки за мъже, жени и деца повече от 130 години.

Традиционната компания, която вече е от 5-то поколение, умело продължава пътя си като световен производител: Йозеф Сейбел разполага с производствени и търговски обекти по целия свят. Има и широка мрежа от надеждни международни доставчици и опитни дилъри.

Използвайки най-съвременни техники на производство, всяка година се произвеждат над 6 милиона чифта обувки в 6 производствени обекта в Германия и в чужбина и се изнасят в повече от 40 страни по света.

Марките Josef Seibel, Romika, Romikids, Ladystar, Gerry Weber Shoes, Daniel Herzbluth, Empodium, Tizian и Westland работят под шапката на Josef Seibel Group. Те вдъхновяват различни целеви групи по отношение на дизайн, функционалност, удобство и качество. Съвременният маркетинг и ясната концепция на марката направиха Йозеф Сейбел водеща международна компания за производство и продажба на обувки с повече от 3500 служители.

Категории

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Josef Seibel

Josef Seibel GmbH - 130 години традиция и иновации Традиция - иновации - глобален играч в производството на обувки. Josef Seibel Schuhfabrik GmbH е един от водещите производители на обувки в Германия. Основан през 1886 г. от Карл-Август Сейбел и оттогава със седалище в Хауенщайн, Пфалц, Йозеф Сейбел усъвършенства производството на специални и ценни обувки за мъже, жени и деца повече от 130 години. Традиционната компания, която вече е от 5-то поколение, умело продължава пътя си като световен производител: Йозеф Сейбел разполага с производствени и търговски обекти по целия свят. Има и широка мрежа от надеждни международни доставчици и опитни дилъри. Използвайки най-съвременни техники на производство, всяка година се произвеждат над 6 милиона чифта обувки в 6 производствени обекта в Германия и в чужбина и се изнасят в повече от 40 страни по света. Марките Josef Seibel, Romika, Romikids, Ladystar, Gerry Weber Shoes, Daniel Herzbluth, Empodium, Tizian и Westland работят под шапката на Josef Seibel Group. Те вдъхновяват различни целеви групи по отношение на дизайн, функционалност, удобство и качество. Съвременният маркетинг и ясната концепция на марката направиха Йозеф Сейбел водеща международна компания за производство и продажба на обувки с повече от 3500 служители.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки