Кармела

Кармела Изображение

“Кармела 2000” ООД e българска компания създадена през 1998 г.в гр. Велико Търново. Фирмата  ни произвежда богат асортимент от шоколадови и захарни изделия. Продуктовата ни листа включва производството на обикновени и тунквани вафли, бисквити, кексове и меденки. Наши са добре познатите на българския пазар марки Family, Еxtra cake, Extra brownie, Karmela, Sweet Pleasure, Karmela Royal, Форца, Ритъм.
 
Кармела е една от бързо развиващите се български компании в сегмента и се гордеем, че сме коректен партньор на своите клиенти, доставчици, служители и потребители.

www.reefwatches.com През последните години непрекъснато разширяваме продуктовото си портфолио и затвърждаваме позициите си на българския пазар.

Верни на мисията си да разработваме и предлагаме на нашите клиенти продукти с превъзходен вкус, високо качество и произведени с отговорност и грижа за всеки потребител, през изминалите години ние в Кармелауспешно въведохме международните стандарти за управление на качеството ISO 9001:2000, системата за контрол на производството НАССР, качество и безопасност на хранитеIFS. С  логото на Кармела ние гарантираме, че нашите продуктите са безопасни за консумация, съобразени са с всички изисквания и отговарят на висок стандарт за качество.

Имаме изградени дългосрочни партньорски взаимоотношения с повече от 45 дистрибуторски компании и сме коректен партньор на много търговски вериги които покриват  всички региони на България.
 
Успешно продаваме продукцията си и поддържаме добри търговски взаимоотношения с партньори от 17 страни в Европа, Азия и Африка.
 
Гордеем се, че благодарение наупоритата работа на нашия екип и съществените инвестиции в производството, успяхме да  извоюваме своето място на един висококонкурентен пазар и се превърнахме в предпочитан избор за мнозина, които обичат да си доставят наслада със сладките изкушения от Кармела.

Категории

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Кармела

“Кармела 2000” ООД e българска компания създадена през 1998 г.в гр. Велико Търново. Фирмата  ни произвежда богат асортимент от шоколадови и захарни изделия. Продуктовата ни листа включва производството на обикновени и тунквани вафли, бисквити, кексове и меденки. Наши са добре познатите на българския пазар марки Family, Еxtra cake, Extra brownie, Karmela, Sweet Pleasure, Karmela Royal, Форца, Ритъм.   Кармела е една от бързо развиващите се български компании в сегмента и се гордеем, че сме коректен партньор на своите клиенти, доставчици, служители и потребители. www.reefwatches.com  През последните години непрекъснато разширяваме продуктовото си портфолио и затвърждаваме позициите си на българския пазар. Верни на мисията си да разработваме и предлагаме на нашите клиенти продукти с превъзходен вкус, високо качество и произведени с отговорност и грижа за всеки потребител, през изминалите години ние в Кармелауспешно въведохме международните стандарти за управление на качеството ISO 9001:2000, системата за контрол на производството НАССР, качество и безопасност на хранитеIFS. С  логото на Кармела ние гарантираме, че нашите продуктите са безопасни за консумация, съобразени са с всички изисквания и отговарят на висок стандарт за качество. Имаме изградени дългосрочни партньорски взаимоотношения с повече от 45 дистрибуторски компании и сме коректен партньор на много търговски вериги които покриват  всички региони на България.   Успешно продаваме продукцията си и поддържаме добри търговски взаимоотношения с партньори от 17 страни в Европа, Азия и Африка.   Гордеем се, че благодарение наупоритата работа на нашия екип и съществените инвестиции в производството, успяхме да  извоюваме своето място на един висококонкурентен пазар и се превърнахме в предпочитан избор за мнозина, които обичат да си доставят наслада със сладките изкушения от Кармела.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки