Катрин Ко

Катрин Ко Изображение

От създаването си "Катрин-Ко" ЕООД е насочена изцяло към хранителната индустрия. Известна с богат и качествен асортимент, тя разполага с високотехнологична съвременна производствена фабрика. Предприятието се намира в Индустриална зона с. Стряма в община Раковски на площадка от 53 дка - с 9 дка 430 кв.м покрита застроена площ и се състои от 6 цеха, както следва:

  • 1-ви цех: Цех за кетчуп, доматено пюре, лютеница и видове сосове;
  • 2-ри цех: Цех за майонеза, горчица и дресинг сосове;
  • 3-ти цех: Цех за разфасовка на видове мед и медени продукти;
  • 4-ти цех: Цех за обработка на горски гъби и култивирана печурка;
  • 5-ти цех: Стерилен цех за обработка на плодове и зеленчуци;
  • 6-ти цех: Вакуум-изпарителна инсталация и сокодобивна линия.

Фабриката е окомплектована с 50-тонен кантар, счетоводен салон, фирмени офиси, физикохимична и микробиологична лаборатория. Годишния производствен капацитет се равнява на 12000 т. ,Дистрибуторската мрежа е разработена според тенденциите на пазара в България.

"Катрин-Ко" ЕООД отглежда 1500 дка лозови масиви, засадени със сортове Каберне Совиньон, Мерло, Мавруд, Сира, Темпренило, Ароматико Класико, Барбера, Каберне Фран, Пино Ноар.

Категории

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Катрин Ко

От създаването си "Катрин-Ко" ЕООД е насочена изцяло към хранителната индустрия. Известна с богат и качествен асортимент, тя разполага с високотехнологична съвременна производствена фабрика. Предприятието се намира в Индустриална зона с. Стряма в община Раковски на площадка от 53 дка - с 9 дка 430 кв.м покрита застроена площ и се състои от 6 цеха, както следва: 1-ви цех: Цех за кетчуп, доматено пюре, лютеница и видове сосове; 2-ри цех: Цех за майонеза, горчица и дресинг сосове; 3-ти цех: Цех за разфасовка на видове мед и медени продукти; 4-ти цех: Цех за обработка на горски гъби и култивирана печурка; 5-ти цех: Стерилен цех за обработка на плодове и зеленчуци; 6-ти цех: Вакуум-изпарителна инсталация и сокодобивна линия. Фабриката е окомплектована с 50-тонен кантар, счетоводен салон, фирмени офиси, физикохимична и микробиологична лаборатория. Годишния производствен капацитет се равнява на 12000 т. ,Дистрибуторската мрежа е разработена според тенденциите на пазара в България. "Катрин-Ко" ЕООД отглежда 1500 дка лозови масиви, засадени със сортове Каберне Совиньон, Мерло, Мавруд, Сира, Темпренило, Ароматико Класико, Барбера, Каберне Фран, Пино Ноар.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки