Клас Олио

Клас Олио Изображение

„Клас Олио“ АД е едно от водещите дружества в хранително-вкусовата индустрия. Oснована през 2001 година от Кенан и Мерт Йълмаз, днес компанията е структуро определящ фактор в маслодобивната промишленост, доверен партньор на българското земеделие и утвърден международен доставчик с впечатляваща пазарна география.

Основните дейности на дружеството са: изкупуване и преработка на маслодайни семена; производство на сурови и рафинирани масла; производство на съпътстващи продукти – шрот, мастни кисeлини и др., както и осъществяване на вътрешно- и външнотърговска дейност с произвежданите от дружеството продукти.

КАПАЦИТЕТ НА ПРОИЗВОДСТВО

Към момента компанията притежава производствен капацитет за преработка на 150 хиляди тона маслодайни семена – слънчоглед, рапица и соя.

КАЧЕСТВО НА ПРОДУКЦИЯТА

Благодарение на висококачественото си производство, Клас Олио успява да завоюва една от водещите позиции не само на българския, но и на европейския пазар. Дружеството има изградени традиции в работата с водещи световни вериги, с лидери в областта на търговията с бързооборотни хранителни стоки.
 

ПЕРСОНАЛ

Постигнатите високи резултати компанията дължи и на своя висококвалифициран персонал, който в момента наброява около 300 души. Мениджърският екип се състои от млади и доказали се в областта си специалисти. Изградената управленска структура дава възможност за динамични и ефикасни решения.

Категории

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Клас Олио

„Клас Олио“ АД е едно от водещите дружества в хранително-вкусовата индустрия. Oснована през 2001 година от Кенан и Мерт Йълмаз, днес компанията е структуро определящ фактор в маслодобивната промишленост, доверен партньор на българското земеделие и утвърден международен доставчик с впечатляваща пазарна география. Основните дейности на дружеството са: изкупуване и преработка на маслодайни семена; производство на сурови и рафинирани масла; производство на съпътстващи продукти – шрот, мастни кисeлини и др., както и осъществяване на вътрешно- и външнотърговска дейност с произвежданите от дружеството продукти. КАПАЦИТЕТ НА ПРОИЗВОДСТВО Към момента компанията притежава производствен капацитет за преработка на 150 хиляди тона маслодайни семена – слънчоглед, рапица и соя. КАЧЕСТВО НА ПРОДУКЦИЯТА Благодарение на висококачественото си производство, Клас Олио успява да завоюва една от водещите позиции не само на българския, но и на европейския пазар. Дружеството има изградени традиции в работата с водещи световни вериги, с лидери в областта на търговията с бързооборотни хранителни стоки.   ПЕРСОНАЛ Постигнатите високи резултати компанията дължи и на своя висококвалифициран персонал, който в момента наброява около 300 души. Мениджърският екип се състои от млади и доказали се в областта си специалисти. Изградената управленска структура дава възможност за динамични и ефикасни решения.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки