Корона М

Корона М Изображение

Корона М ЕООД е производител на всички видове ядки, пуканки, пелети, карамелизирани изделия и шоколадови дражета.
Фирмата е създадена през 1993 г. с основна дейност преработка и продажба на ядки. През годините асортиментната листа на фирмата се обогатява постоянно и днес асортимента, който тя предлага надхвърля 200 артикула. Друга дейност, която носи успехи е производството на пуканки, пелети, снаксове, пуканки за микровълнова фурна и шоколадови дражета.
Смело може да се каже, че по отношение на качество и вкус продукцията на Корона М ЕООД е на една от водещите позиции в страната и чужбина.

Категории

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Корона М

Корона М ЕООД е производител на всички видове ядки, пуканки, пелети, карамелизирани изделия и шоколадови дражета. Фирмата е създадена през 1993 г. с основна дейност преработка и продажба на ядки. През годините асортиментната листа на фирмата се обогатява постоянно и днес асортимента, който тя предлага надхвърля 200 артикула. Друга дейност, която носи успехи е производството на пуканки, пелети, снаксове, пуканки за микровълнова фурна и шоколадови дражета. Смело може да се каже, че по отношение на качество и вкус продукцията на Корона М ЕООД е на една от водещите позиции в страната и чужбина.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки