Крис ойл 97

Крис ойл 97 Изображение

„Крис Ойл 97“ ЕООД е създадена през 1997г. Фирмата е производител на рафинирано слънчогледото олио. „Крис Ойл 97“ е изградила затворен цикъл на производство, гарантиращ високото качество на продуктите.

В своите близо 20 години работа, ние постоянно развиваме своите продукти и политика на предлагане. Усилията ни са насочени към иновациите, прилагане на световно установени добри практики и установяване на баланса между нормативните разпоредби, производствените възможности и очакванията на клиентите.

В синхрон с приетата философия на Total Quality Management, организацията приема като свое задължение непрекъснатото усъвършенстване на процесите и служителите. Знаем, че глобализиращите се пазари задължават всеки производител да предложи възможно най-доброто съотношение цена-качество на своите клиенти. Гаранция за стеремежа ни в това отношение е и сертификатът ISO 22000:2005.

Категории

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Крис ойл 97

„Крис Ойл 97“ ЕООД е създадена през 1997г. Фирмата е производител на рафинирано слънчогледото олио. „Крис Ойл 97“ е изградила затворен цикъл на производство, гарантиращ високото качество на продуктите. В своите близо 20 години работа, ние постоянно развиваме своите продукти и политика на предлагане. Усилията ни са насочени към иновациите, прилагане на световно установени добри практики и установяване на баланса между нормативните разпоредби, производствените възможности и очакванията на клиентите. В синхрон с приетата философия на Total Quality Management, организацията приема като свое задължение непрекъснатото усъвършенстване на процесите и служителите. Знаем, че глобализиращите се пазари задължават всеки производител да предложи възможно най-доброто съотношение цена-качество на своите клиенти. Гаранция за стеремежа ни в това отношение е и сертификатът ISO 22000:2005.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки