Медина

Медина Изображение

Регистрирана през 1990 г. първоначално под формата на еднолична фирма, през 1993г. като едноличен търговец, а след това през 1998 г. пререгистрира като дружество с ограничена отговорност, днес фирма „Медина” е еднолично дружество с ограничена отговорност с основен предмет на дейност производство на млечно-сметанови сладоледи и халви. Качеството на произвеждание изделия през годините остават неизменими, променя се само асортимента, технологията и техниката за производство, като екипа на Медина непрекъснато се стреми да усъвършенства дейността и да модернизира предприятието, така че да му осигури конкурентоспособност и развитие.

Пазарната ниша, на която се позиционират продуктите на „Медина” е насочена към потребители, търсещи висококачествени сладоледи и халви, с високи вкусови показатели, на средни и ниски ценови нива. Позиционирането на фирмата в упоменатата пазарна ниша и налагането на търговската марка в нея се гарантират от високото качество на произвежданите стокови единици и отличните ценови условия, предлагани от фирмата към дистрибутори, търговци и преки потребители.

Търговската марка „Медина” се позиционира на посочената пазарна ниша, поради естествените си предимства, свързани с високото качество на суровините влагани в продуктите а именно използването на прясно мляко при производството на сладолед, доставяно от високопланински чисти региони и използването на висококачествени суровини и материали при произвоството на халва и съотверно възможноста за оптимизиране на търговските и производствени разходи.

Категории

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Медина

Регистрирана през 1990 г. първоначално под формата на еднолична фирма, през 1993г. като едноличен търговец, а след това през 1998 г. пререгистрира като дружество с ограничена отговорност, днес фирма „Медина” е еднолично дружество с ограничена отговорност с основен предмет на дейност производство на млечно-сметанови сладоледи и халви. Качеството на произвеждание изделия през годините остават неизменими, променя се само асортимента, технологията и техниката за производство, като екипа на Медина непрекъснато се стреми да усъвършенства дейността и да модернизира предприятието, така че да му осигури конкурентоспособност и развитие. Пазарната ниша, на която се позиционират продуктите на „Медина” е насочена към потребители, търсещи висококачествени сладоледи и халви, с високи вкусови показатели, на средни и ниски ценови нива. Позиционирането на фирмата в упоменатата пазарна ниша и налагането на търговската марка в нея се гарантират от високото качество на произвежданите стокови единици и отличните ценови условия, предлагани от фирмата към дистрибутори, търговци и преки потребители. Търговската марка „Медина” се позиционира на посочената пазарна ниша, поради естествените си предимства, свързани с високото качество на суровините влагани в продуктите а именно използването на прясно мляко при производството на сладолед, доставяно от високопланински чисти региони и използването на висококачествени суровини и материали при произвоството на халва и съотверно възможноста за оптимизиране на търговските и производствени разходи.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки