Мусан

Мусан Изображение

Мусан ООД се намира в град Джебел, Кърджли и се занимава с производството на месо, месни продукти и деликатеси. Компанията разполага със собствена кланица, транжорна и цех за месопреработка. Оборудвани са с най-новата и модерна техника и спазват абсолютно всички стандарти и изисквания на ЕС.

Всички продукти, които са предназначени за собствено производство се обработват в транжорната, предлага и богат асортимент от разфасовки за търговските обекти. Мусан ООД произвежда богата гама от малотрайни, сушени, пушени и шункови колбаси, месни заготовки, мляно месо, пастети и субпродукти.

Дружеството е създадено през 2005 година и от тогава до сега не е спряло да се разраства и да се развива. Главната му цел е винаги да поддържа най-доброто качество на пазара. За всичките си години работа, успешно се реализира на пазара и изгражда името си на сериозен и отговорен бизнес партньор.

Цехът на Мусан ООД преработва над 40 вида продукти. Това са: чисто мляно месо, месни заготовки, малотрайни, трайни варено – пушени колбаси, сурово – сушени колбаси, деликатеси от нераздробено месо и овча пастърма.

Категории

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Мусан

Мусан ООД се намира в град Джебел, Кърджли и се занимава с  производството на месо, месни продукти и деликатеси . Компанията разполага със  собствена кланица, транжорна и цех за месопреработка . Оборудвани са с най-новата и модерна техника и спазват абсолютно всички стандарти и изисквания на ЕС. Всички продукти, които са предназначени за собствено производство се обработват в транжорната, предлага и богат асортимент от  разфасовки за търговските обекти . Мусан ООД произвежда богата гама от малотрайни, сушени, пушени и шункови  колбаси, месни заготовки, мляно месо, пастети и субпродукти . Дружеството е създадено през 2005 година и от тогава до сега не е спряло да се разраства и да се развива. Главната му цел е винаги да поддържа най-доброто качество на пазара. За всичките си години работа, успешно се реализира на пазара и изгражда името си на сериозен и отговорен бизнес партньор. Цехът на Мусан ООД  преработва над 40 вида продукти . Това са: чисто мляно месо, месни заготовки, малотрайни, трайни варено – пушени колбаси, сурово – сушени колбаси, деликатеси от нераздробено месо и овча пастърма.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки