Нова Трейд

Нова Трейд Изображение

От 1997 година, компанията ни е посветена в произвеждането на качествени безалкохолни напитки. В стремежа си да имаме хубав продукт, който да стигне до повече хора, започнахме да разширяваме дейността си, да обогатяваме опита си и да търсим нови решения, които да отговарят на търсенето на международния пазар.

Нова Трейд стана лидер на българския пазар със своите газирани и енергийни напитки, студени чайове, витаминови формули, сокове и води.

Работим по най-високите международни стандарти, които гарантират пълен контрол върху производствения процес и опазването на околоната среда. Вътрешната ни политика е изцяло насочена към нашите служители и тяхното израстване във фирмата. Подкрепяме техните идеи и инвестираме в различни обучения и професионални възможности.

Производствените ни бази са разположени в китните български местности – Пазарджик, Съединение и Бачково. Използваме само съвременна технология, част от която е асептичната ни производствена линия – най-здравословният световен тренд за бутилиране в момента. Благодарение на това създадохме уникални за българския пазар функционални напитки, като витаминови води Topshape и розова вода Aquarosse. Изцяло натурални продукти, които изпъкват със своята визия и качества.

Това, което ни поставя на първо място сред конкуренцията, са и специализираните сертификати, които гарантират за добрата ни работа от момента на производство, до дома на всеки наш клиент. Признание за качеството на нашите напитки е сертифицирането на фирмата по международните стандарти ISO 9001:2008ISO 14001:2004ISO 22000:2005 и IFS Food Версия 6. Последният е символ за постоянно качество и сигурност.

Обръщаме голямо внимание на благотворителната дейност, защото сме съпричастни към всичко случващо се около нас. Подпомагаме домове за деца и осигуряваме вода за общини в бедствено положение. Фирмата има постоянно участие в спортни мероприятия, като поощряваме активния начин на живот, особено сред децата. Подкрепяме българските традиции и различни обществени и кутлурни мероприятия. Не отказваме помощ, там където е нужно.

Качеството е основата, върху която създаваме нашите продуктите, иновациите са пътят, по който вървим, а сърцето ни е двигател.

Всеки, който иска да разбере повече за дейността на Нова Трейд или има бизнес идеи, за които търси партньор, може да се свърже с нас.

Категории

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Нова Трейд

От  1997 година , компанията ни е посветена в произвеждането на качествени безалкохолни напитки. В стремежа си да имаме хубав продукт, който да стигне до повече хора, започнахме да разширяваме дейността си, да обогатяваме опита си и да търсим нови решения, които да отговарят на търсенето на международния пазар. Нова Трейд стана  лидер на българския пазар  със своите газирани и енергийни напитки, студени чайове, витаминови формули, сокове и води. Работим по  най-високите международни стандарти , които гарантират пълен контрол върху производствения процес и опазването на околоната среда. Вътрешната ни политика е изцяло насочена към нашите служители и тяхното израстване във фирмата. Подкрепяме техните идеи и инвестираме в различни обучения и професионални възможности. Производствените ни бази са разположени в китните български местности – Пазарджик, Съединение и Бачково. Използваме само съвременна технология, част от която е асептичната ни производствена линия – най-здравословният световен тренд за бутилиране в момента. Благодарение на това създадохме уникални за българския пазар функционални напитки, като витаминови води  Topshape  и розова вода  Aquarosse . Изцяло натурални продукти, които изпъкват със своята визия и качества. Това, което ни поставя на първо място сред конкуренцията, са и специализираните сертификати, които гарантират за добрата ни работа от момента на производство, до дома на всеки наш клиент. Признание за качеството на нашите напитки е сертифицирането на фирмата по международните стандарти  ISO 9001:2008 ,  ISO 14001:2004 ,  ISO 22000:2005  и  IFS Food Версия 6 . Последният е символ за постоянно качество и сигурност. Обръщаме голямо внимание на благотворителната дейност, защото сме съпричастни към всичко случващо се около нас. Подпомагаме домове за деца и осигуряваме вода за общини в бедствено положение. Фирмата има постоянно участие в спортни мероприятия, като поощряваме  активния начин на живот , особено сред децата. Подкрепяме българските традиции и различни обществени и кутлурни мероприятия. Не отказваме помощ, там където е нужно. Качеството е основата, върху която създаваме нашите продуктите, иновациите са пътят, по който вървим, а сърцето ни е двигател. Всеки, който иска да разбере повече за дейността на Нова Трейд или има бизнес идеи, за които търси партньор, може да се свърже с нас.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки