Папас Олио

Папас Олио Изображение

Папас Олио АД, основана през 1994 г., е водеща компания в преработката на маслодайни семена в България и утвърден лидер в търговията със зърнени и маслодайни култури в Черноморския регион.

Основните дейности на компанията включват:
производство на висококачествени слънчогледови масла, шрот и пелети от люспа и реализацията им на пазара; изкупуване, съхранение и търговия със зърнени и маслодайни култури; производство на брашна.

Дъщерни дружества на компанията:

  • Зърнени храни 99 ЕАД – производство на селскостопански продукти и съхранение на зърно;
  • ПапасМел ЕАД – производство на брашна и съхранение на зърно;
  • Granturko /Турция/ – съхранение и търговия със зърнени и маслодайни култури.

Приходите от продажби на дружествата от групата на Папас Oлио надхвърлят 200 милиона евро при реализирани повече от 800 000 тона зърнени, маслодайни култури и техните производни, основно на международните пазари.

Дейността на компанията е съобразена с принципите на НАССР и е сертифицирана по стандартите ISO 9001:2008ISO 22000:2005 и ISCC EU.

Категории

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Папас Олио

Папас Олио АД , основана през 1994 г., е водеща компания в преработката на маслодайни семена в България и утвърден лидер в търговията със зърнени и маслодайни култури в Черноморския регион. Основните дейности на компанията включват: производство на висококачествени слънчогледови масла, шрот и пелети от люспа и реализацията им на пазара; изкупуване, съхранение и търговия със зърнени и маслодайни култури; производство на брашна. Дъщерни дружества на компанията: Зърнени храни 99 ЕАД  – производство на селскостопански продукти и съхранение на зърно; ПапасМел ЕАД  – производство на брашна и съхранение на зърно; Granturko  /Турция/ – съхранение и търговия със зърнени и маслодайни култури. Приходите от продажби на дружествата от групата на  Папас Oлио  надхвърлят 200 милиона евро при реализирани повече от 800 000 тона зърнени, маслодайни култури и техните производни, основно на международните пазари. Дейността на компанията е съобразена с принципите на  НАССР  и е сертифицирана по стандартите  ISO 9001:2008 ,  ISO 22000:2005  и  ISCC EU .
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки