Победа АД

Победа АД Изображение

“Победа” АД е един от водещите производители на бисквити, мини кексове и шоколадови бонбони в България. Компанията е основана през 1929 г. Опитът и знанията, натрупани през десетилетията, в съчетание с отдаденост и грижа, създават несравнимия, запомнящ се вкус на продуктите, които поколения наред присъстват в почти всеки български дом.

С десетилетия упорит труд „Победа“ гради лоялност и доверие към своите продукти и заслужено им отрежда място сред лидерите във всяка категория. Известните и утвърдени продукти на компанията са традиционните бонбони „Черноморец“, бисквити „Закуска“, „Анелия“ и „Изгрев“ и мини кексове „Супер Браво“ се радват на лоялност и емоция от страна на потребителите. Съхранените оригинални рецепти, разпознаваеми от поколения българи, дългогодишното доверие на потребителите и високите производствени стандарти отреждат на „Победа“ имиджа на една от най-обичаните български марки.

Категории

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Победа АД

“Победа” АД е един от водещите производители на бисквити, мини кексове и шоколадови бонбони в България. Компанията е основана през 1929 г. Опитът и знанията, натрупани през десетилетията, в съчетание с отдаденост и грижа, създават несравнимия, запомнящ се вкус на продуктите, които поколения наред присъстват в почти всеки български дом. С десетилетия упорит труд „Победа“ гради лоялност и доверие към своите продукти и заслужено им отрежда място сред лидерите във всяка категория. Известните и утвърдени продукти на компанията са традиционните бонбони „Черноморец“, бисквити „Закуска“, „Анелия“ и „Изгрев“ и мини кексове „Супер Браво“ се радват на лоялност и емоция от страна на потребителите. Съхранените оригинални рецепти, разпознаваеми от поколения българи, дългогодишното доверие на потребителите и високите производствени стандарти отреждат на „Победа“ имиджа на една от най-обичаните български марки.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки