Престиж

Престиж Изображение

Историята ни започва на 17 януари 1996 година във Велико Търново, когато двама млади български предприемачи Антон Танев и Георги Георгиев създават фирма "Престиж-96".

Защо Престиж?

Престиж е синоним на авторитет и добро име. Ние заставаме с името си зад нашите продукти като гаранция за високо качество и чудесен вкус.

Защо 96?

Първата производствена серия беше точно 96 вафли, а днес произвеждаме милиони вафли и бисквити всяка година.

Така вече почти две десетилетия създаваме любимите вкусове на България, като непрекъснато проучваме предпочитанията на нашите потребители и се вслушваме в съветите им. Ние в ‚Престиж-96“ споделяме постоянен стремеж за просперитет, иновация, качество и съвършенство.

Портфолиото ни се състои от богата гама бисквити, вафли и сухи пасти, представени от марките ХиперСпокоТрояНаяТраянаРоден крайМиражПрестижНасладки и Prestige Müsli. Всяка от тях развиваме с цел да предложим на своите потребители разнообразие от вкусове и високо качество.

През 2012 година „Престиж-96“ промени собствеността си и днес контролният пакет от акции се притежава от водещите международни инвестиционни фондове  TRG Management LP и Stage Capital.

Благодарение на всичко това с годините успяхме да се наредим сред най-големите производители на захарни изделия в страната и извън нея. Продуктите ни присъстват в пазарите на повече от 25 държави по света, а броят им продължава да се увеличава.

Производство и качество

Следваме иновациите и непрестанно инвестираме в тях. През октомври 2013 г. отвори врати изцяло новата ни производствена база, разположена на площ от 28 400 м². Тя се отличава с модерни и високо технологични производствени линии, както и с иновативна складова система. Контролът на качеството се осъществява на няколко специализирани нива чрез лаборатории за изследване на физико-химични и органолептични индикатори. Разполагаме с професионално оборудване за микробиологичен анализ и провеждане на множество изследвания, проучвания и тестове на нови продукти.

Като дългогодишен лидер на пазара ние се стремим да оправдаем доверието на потребителите си, като гарантираме устойчиво високо качество на всички свои изделия.

За да постигнем това, нашите служители тестват многократно продуктите на всички етапи от тяхното производство - от подбирането на най-висококачествените суровини до тяхното пакетиране. И за да бъдем сред най-добрите, компанията ни е сертифицирана по ISO 22000: 2005ISO 9001: 2008IFS and HALAL.

Категории

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Престиж

Историята ни започва на 17 януари 1996 година във Велико Търново, когато двама млади български предприемачи Антон Танев и Георги Георгиев създават фирма "Престиж-96". Защо  Престиж? Престиж е синоним на авторитет и добро име. Ние заставаме с името си зад нашите продукти като гаранция за високо качество и чудесен вкус. Защо  96? Първата производствена серия беше точно 96 вафли, а днес произвеждаме милиони вафли и бисквити всяка година. Така вече почти две десетилетия създаваме любимите вкусове на България, като непрекъснато проучваме предпочитанията на нашите потребители и се вслушваме в съветите им. Ние в ‚Престиж-96“ споделяме постоянен стремеж за просперитет, иновация, качество и съвършенство. Портфолиото ни се състои от богата гама бисквити, вафли и сухи пасти, представени от марките  Хипер ,  Споко ,  Троя ,  Ная ,  Траяна ,  Роден край ,  Мираж ,  Престиж ,  Насладки  и  Prestige Müsli . Всяка от тях развиваме с цел да предложим на своите потребители разнообразие от вкусове и високо качество. През 2012 година „Престиж-96“ промени собствеността си и днес контролният пакет от акции се притежава от водещите международни инвестиционни фондове  TRG Management LP и Stage Capital. Благодарение на всичко това с годините успяхме да се наредим сред най-големите производители на захарни изделия в страната и извън нея. Продуктите ни присъстват в пазарите на повече от 25 държави по света, а броят им продължава да се увеличава. Производство и качество Следваме иновациите и непрестанно инвестираме в тях. През октомври 2013 г. отвори врати изцяло новата ни производствена база, разположена на площ от 28 400 м². Тя се отличава с модерни и високо технологични производствени линии, както и с иновативна складова система. Контролът на качеството се осъществява на няколко специализирани нива чрез лаборатории за изследване на физико-химични и органолептични индикатори. Разполагаме с професионално оборудване за микробиологичен анализ и провеждане на множество изследвания, проучвания и тестове на нови продукти. Като дългогодишен лидер на пазара ние се стремим да оправдаем доверието на потребителите си, като гарантираме устойчиво високо качество на всички свои изделия. За да постигнем това, нашите служители тестват многократно продуктите на всички етапи от тяхното производство - от подбирането на най-висококачествените суровини до тяхното пакетиране. И за да бъдем сред най-добрите, компанията ни е сертифицирана по  ISO 22000: 2005 ,  ISO 9001: 2008 ,  IFS  and  HALAL .
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки