Родопея

Родопея Изображение

Фирма РОДОПЕЯ - БЕЛЕВ ЕООД град Смолян, е регистрирана с решение №328 от 01.03.2000 год. на Смолянски окръжен съд, с адрес град Смолян, ул.Тракия № 1. Управлява се еднолично от Румен Младенов Белев  управител.

ФИРМАТА СЕ ЗАНИМАВА С ПРОИЗВОДСТВО НА МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ.От 2000 год. до момента фирмата се развива успешно, като е увеличила численият състав на персонала до петдесет човека. 

     Продукцията с марка РОДОПЕЯ е позната и търсена, както в района така и в цялата страна. Закупeна е производствената и административната сграда на бившото млекопреработвателно предприятие СЕРДИКА. Разполага с добър машинен парк за производствена дейност. Производството и реализацията са ритмични, което помага за добрата работа на фирмата. 

     Тя е една от най  успелите фирми в града и един от най- големите данъкоплатци, отличаващ се с коректност и точност в плащанията си.

     
     Фирма РОДОПЕЯ БЕЛЕВ ЕООД, град Смолян, има за цел да увеличава производството и асортимента на своите продукти. Стремежът е откриване на нови пазари в страната и чужбина. Притежава лиценз за износ.

Категории

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Родопея

Фирма РОДОПЕЯ - БЕЛЕВ ЕООД град Смолян,  е регистрирана с решение №328 от 01.03.2000 год. на Смолянски окръжен съд, с адрес град Смолян, ул.Тракия № 1. Управлява се еднолично от Румен Младенов Белев  управител. ФИРМАТА СЕ ЗАНИМАВА С ПРОИЗВОДСТВО НА МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ. От 2000 год. до момента фирмата се развива успешно, като е увеличила численият състав на персонала до петдесет човека.       Продукцията с марка РОДОПЕЯ е позната и търсена, както в района така и в цялата страна. Закупeна е производствената и административната сграда на бившото млекопреработвателно предприятие СЕРДИКА. Разполага с добър машинен парк за производствена дейност. Производството и реализацията са ритмични, което помага за добрата работа на фирмата.       Тя е една от най  успелите фирми в града и един от най- големите данъкоплатци, отличаващ се с коректност и точност в плащанията си.            Фирма РОДОПЕЯ БЕЛЕВ ЕООД , град Смолян, има за цел да увеличава производството и асортимента на своите продукти. Стремежът е откриване на нови пазари в страната и чужбина. Притежава лиценз за износ.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки