Сердика Добрич

Сердика Добрич Изображение

Сердика Добрич АД е млекопреработвателно предприятие водещо началото си още от 1959 г. То е с утвърдени традиции  и дългогодишен опит в изкупуването, преработката и реализацията на млечни продукти. Продуктите с марка Сердика, Роса и Дъга имат своя дългогодишна история на българския и международен пазар.Те са символ на отлично и постоянно качество. Фирмата е сертифицирана по IFS, най-високия международен стандарт за качество и притежава HALAL сертификат. Целта ни е да продължим дългогодишния си път в производството на  продукти от 100%  чисто, натурално,свежо мляко с познатия ни от години вкус.

Категории

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Сердика Добрич

Сердика Добрич АД  е млекопреработвателно предприятие водещо началото си още от 1959 г. То е с утвърдени традиции  и дългогодишен опит в изкупуването, преработката и реализацията на млечни продукти. Продуктите с марка Сердика, Роса и Дъга имат своя дългогодишна история на българския и международен пазар.Те са символ на отлично и постоянно качество. Фирмата е сертифицирана по IFS, най-високия международен стандарт за качество и притежава HALAL сертификат. Целта ни е да продължим дългогодишния си път в производството на  продукти от 100%  чисто, натурално,свежо мляко с познатия ни от години вкус.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки