Sweet plus

Sweet plus Изображение

Нашата компания има вече четвърт вековна история. За тези 25 години сме преживели много моменти - на радост от успехите, на тревоги при сътресения в икономиката, на задоволство от похвалите на нашите клиенти... За тези 25 години животът на много хора се е преплел с историята ни, като вече второ поколение от много семейства работят в компанията. 25 години е сериозна възраст, зад която стои дълга история.

В началото бе търговията със захарни изделия. През 1994г. се създава фирма ЕТ „Семела – Веселин Димитров” – малка фирма, създадена за търговия с хранителни стоки, предимно бисквити, вафли и кроасани. Тогава никой във фирмата и в най-смелите си мечти не е предполагал, че през годините тя ще еволюира до холдинга „Семела Инвест“ АД, в който основно място заема съвременната производствена компания „ЗИВ” ЕООД – изцяло ориентирана в производството и търговията с храни. „ЗИВ” ЕООД достига четвърто място в Топ 25 на производителите на захарни и шоколадови изделия в България и е вторият най-голям износител в бранша.

Категории

Вид

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Sweet plus

Нашата компания има вече четвърт вековна история. За тези 25 години сме преживели много моменти - на радост от успехите, на тревоги при сътресения в икономиката, на задоволство от похвалите на нашите клиенти... За тези 25 години животът на много хора се е преплел с историята ни, като вече второ поколение от много семейства работят в компанията. 25 години е сериозна възраст, зад която стои дълга история. В началото бе търговията със захарни изделия. През 1994г. се създава фирма ЕТ „Семела – Веселин Димитров” – малка фирма, създадена за търговия с хранителни стоки, предимно бисквити, вафли и кроасани. Тогава никой във фирмата и в най-смелите си мечти не е предполагал, че през годините тя ще еволюира до холдинга „Семела Инвест“ АД, в който основно място заема съвременната производствена компания „ЗИВ” ЕООД – изцяло ориентирана в производството и търговията с храни. „ЗИВ” ЕООД достига четвърто място в Топ 25 на производителите на захарни и шоколадови изделия в България и е вторият най-голям износител в бранша.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки