Нашата мисия е да удовлетворим и надминем очакванията на клиентите си, като подобрим значително качеството и произхода на всеки продукт.

Удовлетворението на клиентите е ключов измерител за успеха в нашия бизнес модел. В зависимост от конкретната задача, нашият стремеж в изграждането на решения е да намерим здравословен баланс между качество, цена и произход на продукта. В този ред на мисли се роди идеята да се обединят всички хелял сертифицирани производители от Главно Мюфтийство, както и останалите фирми, които притежават био сертификат за храни. Храната е важна, защото тя инвестицията в идващите поколения, които са лишени от качествени и чисти суровини и храни. Точно затова фирма “М и Р Хелял Корпорейшън” пое тежката мисия всичко това да бъде на едно място с цел всеки потребител от страната да получи най-добрите и чисти храни за своето семейство.
Онлайн продажбите са само инструмент, чрез който могат да се задоволят частичните желания на клиента и да се спечели тяхното удовлетворение и да ни покажат дискурса към, който да се насочим. Точно затова Ние подбираме и караме всички механизми да работят за вас, като намираме най-добрите начини за това в светлината на целите, които сме си поставили!   

Експресна доставка

Доставка с Еконт

Винаги пресни продукти

Транспортиране в специални опаковки

Много подаръци

Вземи подаръци и отстъпки