blank
затвори

Хранителна добавка Myprotein Impact Whey Isolate Chocolate Banana, 1 kg

49.99 лв.
Купи
blank
затвори

Хранителна добавка Myprotein Impact Whey Isolate Chocolate Smooth, 1 kg

49.99 лв.
Купи
blank
затвори

Хранителна добавка Myprotein Creatine CREAPURE

21.00 лв.
Купи
blank
затвори

Комплект Myprotein Суроватъчен протеин с вкус на натурален шоколад, Аминокиселини с разклонена верига BCAA 2:1:1 с вкус на праскова и манго,Креатин М

99.99 лв.
Купи
blank
затвори

Комплект Myprotein Суроватъчен протеин с вкус на бисквити и сметана, Аминокиселини с разклонена верига BCAA 2:1:1 с вкус на праскова и манго,Креатин

99.99 лв.
Купи
blank
затвори

Суроватъчен протеин с вкус на натурален шоколад Impact Whey Protein Natural Chocolate Flavour, 1 kg

32.00 лв.
Купи
blank
затвори

Суроватъчен протеин с вкус на бисквити и сметана Impact Whey Protein Cookies and Cream Flavour, 1 kg

32.00 лв.
Купи
blank
затвори

Суроватъчен протеин с вкус на шоколад и банан Impact Whey Protein Chocolate Banana Flavour, 2.5 kg

66.00 лв.
Купи
blank
затвори

Бленда за покачване на мускулна маса Weight Gainer Blend Chocolate Smooth Flavour, 5 kg

75.00 лв.
Купи
blank
затвори

Аминокиселини с разклонена верига BCAA 2:1:1 с вкус на праскова и манго, 250 gr

18.99 лв.
Купи
Sold out
blank
затвори

Суроватъчен протеин с вкус на мока Impact Whey Protein Mocha Flavour, 2.5 kg

63.99 лв.

ЗАЩО ДА СЕ ДОВЕРИТЕ НА MY PROTEIN?

My Protein се стреми да предлага хранителни добавки с най-доброто качество и стойност. Използват най-качествените съставки и модерни съоръжения, за да потигнат 100% чистота на произведените продукти.

Благодарение на своя екип от специалисти, те разработват широка гама продукти, съобразно актуалните научни изследвания. Всички продукти се придържат към установените строги европейски и световни стандарти.

Добавките се подлагат на иновативни инфрачервени тестове, като гаранция, че отговарят на всички вътрешни и външни стандарти за качество, включително одобрение от вегетарианското и веганското дружество и асоциацията на почвите. 

С грижа за вас, са създадени повече от 350 модерни хранителни продукти, чиято цел е да отговарят на вашите нужди и високи изисквания.

blank

ЕКСПЕРТНА ОЦЕНКА И РЕНОМИРАНА АКРЕДИТАЦИЯ

blank

ИЗТЕСТВАНО И ОДОБРЕНО

Като утвърждение на вътрешно фирменото тестване, компанията си сътрудничи с редица независими партньори, включително UKAS акредитиран партньор за качество, ALS. Това дава гаранция, че продуктите се придържат към проверка по ISO17025, и отговарят на заложените висококачествени спецификации.

blank

РАНКИРАНО И ОЦЕНЕНО

Labdoor е независима компания, провеждаща тестове и оценки на продукти за спортно хранене, с цел потребителите да могат да правят информирани избори за тяхното здраве и благополучие. Myprotein заема място №1 за стойност и място №2 за качество в категорията протеини с най-търсения си продукт Impact Whey Isolate.

blank

INFORMED SPORT

Сътрудничеството с Informed-Sport позволява на спортисти от целия свят да се уверят, че добавките са от световна класа и не съдържат забранени от WADA (Световната антидопингова агенция) вещества. Спортната гама е експертно тествана от водеща антидопинг лаборатория, LGC Sport Science, според WADA и олимпийските стандарти.

blank

ЧЛЕНСТВО В ESSNA

Myprotein е член на Европейския специализиран алианс за спортно хранене (ESSNA) - общоевропейска търговска асоциация, обединяваща водещите търговски производители и производители на спортно хранене. Те гарантират последователно доставяне на съобщения и саморегулиране, като насърчават избора на потребителите и доверието в индустрията за спортно хранене.

blank

5-ЗВЕЗДЕН ЕНО РЕЙТИНГ

Компанията се гордее от постигнатия 5-звезден рейтинг за опазване на околна среда (EHO) за спазване на изключителни хигиенни стандарти. Безопасността на клиенти е от първостепенно значение, затова те инвестират в иновации и гарантират за първостепенното значение на хигиенните и производствени стандарти.

blank

AA СТЕПЕН НА БЕЗОПАСНОСТ НА ХРАНИТЕ

Myprotein е сертифициран с клас АА за безопасност на храните от Британският консорциум за търговия на дребно. Това надхвърля стандартните законови изисквания и GMP (Добри производствени практики). Компанията се стреми към постоянно подобряване на качеството, предоставяйки допълнителна гаранция на всички клиенти.

НАШЕТО НАПРЕДНАЛО ТЕХНОЛОГИЧНО ПРОИЗВОДСТВО

 

Компанията инвестира в съвременни машини, които осигуряват отличен производствен капацитет от световна класа. Високо технологичното оборудване включва модерни филтриращи системи, рентгенови апарати и близко инфрачервено тестване, което осигурява надеждно качество.

Добавките минават проверки за качество през целия производствен процес. Бъдете сигурни, че крайния продукт отговаря на всички стандарти и изисквания. Етап от този процес е и тестването на всяка суровина използвана от фабриката. Така всеки готов продукт е с ненадминато качество и неповторим вкус – заслужено най-добрите спортни добавки в Европа.

blank