РЕЦЕПТИ

Салата Табуле с червена леща

Необходими продукти:

 червена леща HELAL, сварена – 1 купичка
 домати, нарязани на малки кубчета – 1 купичка
магданоз, ситно нарязан – 1 купичка
зехтин екстра върджин – 2 супени лъжици
сол – 1 чаена лъжичка

лимон за подправяне при сервиране

Начин на приготвяне:

Отцедете сварената леща добре.
Нарежете един домат на малки кубчета.
Нарежете на ситно 1/2 връзка магданоз.
В купа добавете зеленчуците.
Овкусете с две супени лъжици зехтин екстра върджин и една чаена лъжичка сол.
Разбъркайте, докато продуктите се смесят добре.
При сервиране добавете и лимон!
Приятен апетит!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *