Необходими продукти:
пресни фурми Суккери HELAL – 1/2 тарелка
белгийски шоколад – 200 грама натурален
орехови ядки – 80-100 грама
филирани бадеми – 30 грама
Начин на приготвяне:
Разполовете пресните фурми суккери и махнете костилката.
Във всяка фурма, сложете по 1/2 орехова ядка. Оформете я на бонбон.
При по-дребните фурми, използвах по две, вместо една, за да сатнат бонбоните с еднаква големина.
Разтопете натуралният шоколад на водна баня. Потопете всяка фурма в шоколад!
Шоколираните фурми суккери, поръсете с филирани бадеми.
Поставете ги в хладилник, за да стегнат. След това внимателно ги отлепете от чинията и прехвърлете в друга или в купичка.
Съхранявайте ги в хладилник ако е много топло.
Приятен апетит!