РЕЦЕПТИ

Шоколирани пресни фурми Sukkary

фурми

Необходими продукти:

пресни фурми Суккери HELAL  1/2 тарелка

белгийски шоколад – 200 грама натурален

орехови ядки – 80-100 грама

филирани бадеми – 30 грама

 

пресни фурми

 

Начин на приготвяне: 

Разполовете пресните фурми суккери и махнете костилката.

Във всяка фурма, сложете по 1/2 орехова ядка. Оформете я на бонбон.

При по-дребните фурми, използвах по две, вместо една, за да сатнат бонбоните с еднаква големина.

Разтопете натуралният шоколад на водна баня. Потопете всяка фурма в шоколад!

Шоколираните фурми суккери, поръсете с филирани бадеми.

Поставете ги в хладилник, за да стегнат. След това внимателно ги отлепете от чинията и прехвърлете в друга или в купичка.

Съхранявайте ги в хладилник ако е много топло.

Приятен апетит!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *